INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Pel fet de sol·licitar aquesta beca, i amb l’acceptació d’aquesta clàusula consents que les dades personals que proporciones en aquest formulari i en els arxius que adjuntis a la sol·licitud siguin tractats per la Mutualitat dels Enginyers, MPS (MÚTUA DELS ENGINYERS) com a responsable del tractament- amb la finalitat de gestionar el procediment de concessió de les beques i, si escau, mantenir-lo informat dels productes i serveis que puguin ser del seu interès dins de el sector assegurador i financer.

 

La legitimació per a tractar les dades es basa en la pròpia  gestió de les sol·licituds de beca i, si escau, en el consentiment que ens prestes. Els destinataris de les dades són empreses del Grup La Mútua dels Enginyers, incloent Accel & GROW, i altres destinataris necessaris per poder donar compliment a les nostres obligacions legals i a les finalitats assenyalades. No es contempla la transferència internacional de dades.

 

Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets que s’expliquen en més detall en la informació addicional que pots trobar a la nostra Política de Protecció de Dades a la nostra pàgina web https://www.mutua-enginyers.com/ca/particulars/rgpd/politica_de_privacidad o demanar una còpia en paper a qualsevol de les nostres oficines.

 

Pel fet de formalitzar la sol·licitud d’aquesta beca i en el cas que resultis finalista en la concessió de la mateixa, acceptes que La Mútua dels Enginyers faci fotografies i vídeos relatius a la seva concessió, i autoritzes l’ús d’aquestes imatges per a la seva publicació en webs, blocs, xarxes socials, revistes i altres publicacions que facin referència a aquest esdeveniment.

Necessites ajuda?