INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES PER ACTES ORGANITZATS PER LA MÚTUA

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Amb la signatura d’aquest document vostè consent que les dades personals que proporciona en aquest formulari siguin tractats per La Mutualitat dels Enginyers, MPS (“Mútua dels Enginyers”) com a responsable del tractament amb la finalitat de gestionar la seva participació en l’acte organitzat per La Mútua dels Enginyers i, si escau, mantenir-lo informat dels productes i serveis del Grup La Mútua dels Enginyers que puguin ser del seu interès.

La legitimació per a tractar les dades es basa en el consentiment que vostè ens presta. Els destinataris de les dades són empreses del Grup La Mútua dels Enginyers i poden incloure altres destinataris necessaris per a poder donar compliment a les nostres obligacions legals i a les finalitats assenyalades. No es contempla la transferència internacional de dades.

Vostè té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets que s’expliquen en més detall a la nostra Política de Protecció de Dades, que pot trobar a la nostra pàgina web https://www.mutua-enginyers.com/ca/rgpd/politica_de_privacitat, o que pot demanar en paper en qualsevol de les nostres oficines.

Si vostè desitja rebre informació dels productes i serveis del grup Mútua dels Enginyers, si us plau marqui la següent casella:

      • Sí, accepto que les meves dades siguin utilitzades per a enviar informació comercial del Grup La Mútua dels Enginyers.

Pel fet de participar en aquest acte vostè accepta que La Mútua dels Enginyers faci fotografies o vídeos relatius a la seva participació, i autoritza a fer ús de les imatges per a la seva publicació en webs, blogs, xarxes socials, revistes i altres publicacions que facin referencia a aquest esdeveniment.

 

Necessites ajuda?