CREU-T'HO!

2,90% d'interès anual per ser més Mútua

Beneficia't d'un 2,90% o d'un 2,50% d'interès anual a La Mútua dels Enginyers!

Com em beneficio del 2,50%?

Has de ser o fer-te subscriptor/a del Pla d’Estalvi Multinversió i realitzar una nova aportació a la modalitat “Estalvi a Termini EBN Banco VIII”. D’aquesta manera, ja començaràs a estalviar.

Com puc beneficiar-me d’aquest 2,90% de tipus d’interès anual incrementat (Plus)?

Has de sol·licitar la subscripció d’una o més noves assegurances a La Mútua dels Enginyers o a Serpreco, la teva corredoria. També pots sol·licitar una ampliació de cobertura d’una o més assegurances anteriors que ja tinguis subscrites.

La suma de les primes totals de les noves assegurances, i/o ampliació de cobertura ha de ser de, com a mínim, 200 € anuals.

No haver donat de baixa una assegurança en els darrers 3 mesos.

EBN Més Mútua vs. La Mútua CAT

FAQ - Preguntes Freqüents

Sí, ets a temps d’aconseguir el 2,90% anual de tipus d’interès. Hauràs de sol·licitar la subscripció d’una assegurança personal de La Mútua dels Enginyers o a través de la seva corredoria, amb una prima de, com a mínim, 200 € anuals.
Tanmateix, en cas que vulguis realitzar un estalvi a La Mútua dels Enginyers, però encara no tens cap assegurança amb nosaltres per poder ampliar cobertures, o bé no vulguis sol·licitar la contractació de cap nova assegurança, igualment et beneficiaràs d’un 2,50% anual.

En aquest cas, la promoció es desactiva i suposa traspassar el saldo de la modalitat Estalvi a Termini Plus a la modalitat anàloga sense un tipus d’interès anual plus.

En cas que no vulguis ampliar la prima, o contractar cap nova assegurança, et beneficiaràs de l’Estalvi a Termini al 2,50% anual. Tanmateix, si decideixes augmentar la prima o contractar una altra assegurança i que la suma de les primes totals de les noves assegurances sigui com a mínim de 200 € anuals, podràs beneficiar-te de l’Estalvi a Termini Plus al 2,90% anual.

Sí. S’accepta que el prenedor/a de l’assegurança personal a La Mútua dels Enginyers o la seva corredoria sigui diferent que la persona contractant del termini, sempre que sigui de primer grau de consanguinitat (cònjuge i fills).

Envia un missatge al nostre WhatsApp 602 250 068

Envia’ns un mail a correu@mutua-enginyers.com

Truca’ns al 932 954 300

La Mútua dels Enginyers

Grup La Mútua dels Enginyers – Via Laietana, 39 2n pis – Telèfon: 93 295 43 00 WhatsApp: 602 250 068Avís legal.

Necessites ajuda?