LES BEQUES

La Mútua dels Enginyers atorga dues beques destinades a sufragar la matrícula del “Programa de Desenvolupament Executiu (PDE)” organitzat per Aula Magna Business School, corresponent al curs 2022-2023. Aula Magna Business School, està especialitzada en el disseny, organització i coordinació de programes destinats a la formació de dones executives.

Aprofita la oportunitat que t’ofereix la mutualitat!

LA CONVOCATÒRIA: 1 de gener de 2022 fins 15 de setembre del 2022

Dones mutualistes assalariades d’una entitat vinculada, preferiblement amb el sector STEM, interessada en l’acció formativa objecte d’aquestes bases, dins d’un pla de promoció professional a llocs directius o de responsabilitat.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ DONA ASSALARIADA

Dones emprenedores mutualistes que vulguin crear, o hagin creat en el darrer any, una startup STEM i disposin d’un pla de negoci amb un producte mínim viable. També les que vulguin emprendre en la seva professió, especialment si és del sector STEM.​

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ DONA EMPRENEDORA

Dones treballadores de persones jurídiques mutualistes, preferiblement vinculades amb el sector STEM, interessades en la seva promoció, en especial a llocs directius o de responsabilitat.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ EMPRESES STEM

Entitat SENSE ÀNIM DE LUCRE i amb VALORS

Responsabilitat financera i solvència

Solidaritat

Integritat

Implicació

Grup La Mútua dels Enginyers – Via Laietana, 39 2n pis – Telèfon: 93 295 43 00 Correu electrònic: csm@mutua-enginyers.com.  Avís legal

Necessites ajuda?