Vols aconseguir una beca del Programa de Desenvolupament Executiu (PDE) per a dones d'AULA MAGNA?

LES BEQUES

La Mútua dels Enginyers atorga dues beques destinades a sufragar la matrícula del “Programa de Desenvolupament Executiu (PDE)” organitzat per Aula Magna Business School, corresponent al curs 2023-2024. Aula Magna Business School està especialitzada en el disseny, organització i coordinació de programes destinats a la formació de dones executives.

Aprofita l’oportunitat que t’ofereix la mutualitat!

LA CONVOCATÒRIA: DE L'1 DE GENER FINS AL 15 DE SETEMBRE DEL 2023

Programa de Desenvolupament Executiu (PDE)

20 setmanes

195 hores

Modalitat flexible i interactiva

Habilitats directives des de l'òptica actual de les empreses

Estudi de casos propis

El Programa de Desenvolupament Executiu d’Aula Magna Business School s’adapta a l’agenda de les seves participants amb un format flexible, amb casos actuals i contingut d’aplicació immediata.

Les empreses participants aconsegueixen millorar la seva eficàcia a través de la diversitat, alhora que compleixen amb els seus plans d’igualtat.

La societat guanya amb l’enfocament inclusiu, la lluita per la bretxa salarial i l’educació de qualitat, reduint les desigualtats (ODS 4, 5, 8 i 10).

Entitat SENSE ÀNIM DE LUCRE i amb VALORS

Responsabilitat financera i solvència

Solidaritat

Integritat

Implicació

“Sense ànim de lucre, plenament alineats amb l’ús de bones pràctiques de governança i transparència, el compromís social, la formació, la qualitat i la innovació”.

Grup La Mútua dels Enginyers – Via Laietana, 39 2n pis – Telèfon: 93 295 43 00 WhatsApp: 602 250 068. E-mail: csm@mutua-enginyers.com

Avís legal.

Necessites ajuda?